Пілінг-скатка з кислотами Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel,120 мл

468,00 

Доступность: 17 в наличии

Пілінг-скатка з кислотами Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel м’яко відлущує ороговілий шар епідермісу, видаляє надлишки шкірного сала та інші забруднення. Делікатно полірує поверхню шкіри та пом’якшує, прискорює процеси регенерації та покращує проникнення всіх активів доглядових засобів.

Основний компонент продукту — 5% комплексу «Cica-Nol», до складу якого входить 5 видів витяжки з центели (сам екстракт центели азіатської, мадекасосид, азіатикозид, зіатикову кислоту і мадекасову кислоту), а також Д-пантенол. Такий комплекс надає делікатну дію, що відлущує, прискорює процеси регенерації та загоєння шкіри, інтенсивно зволожує та сприяє підтримці необхідного рівня вологи в клітинах епідермісу. Заспокоює подразнену шкіру та бореться із запаленнями.

AHA і BHA-кислоти відповідають за активацію процесів оновлення та видалення ороговілих клітин шкіри. Завдяки такому делікатному пілінгу відновлюється оптимальний кислотно-лужний баланс епідермісу, покращується колір обличчя, забирається почервоніння та тьмяність, розчиняються комедони та звужуються пори.

Комбінація відлущувальних та заспокійливих активів не провокує появи запалень, сверблячки та сухості в процесі використання. Знімає роздратування та стимулює процеси загоєння.

Підходить для нормальної, комбінованої та чутливої шкіри.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість засобу на суху очищену шкіру, м’яко масажуйте доки пілінг не почне скочуватися, змийте залишки водою. Рекомендується використовувати 1-2 рази на тиждень.

Об’єм :120 мл

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Пілінг-скатка з кислотами Medi-Peel Phyto Cica-Nol B5 AHA BHA Vitamin Calming Peeling Gel,120 мл”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Корзина для покупок