Сироватка-філер проти зморшок для пружності шкіри з пептидами та EGF , Medi peel Filler Eazy Ampoule, 30 мл

468,00 

Доступность: 27 в наличии

MEDI PEEL Filler Eazy Ampoule – це антивікова сироватка для обличчя справляється з такими завданнями:

  • Повертає пружність і тонус в’ялої та обвислої шкіри;
  • Заповнює зморшки зсередини, зменшує їх глибину та виразність;
  • Розгладжує дрібні мімічні зморшки;
  • Здійснює легкий ліфтинг-ефект;
  • Інтенсивно зволожує суху та стягнуту шкіру;
  • Видаляє омертвілі клітини, прибирає лущення і вирівнює тон шкіри.

Сироватка для пружності шкіри з фактором EGF має густу текстуру, яка вбирається без відчуття липкості і надає сяйва після нанесення. Ампула-філер підходить для всіх типів шкіри з ознаками старіння, особливо підійде для сухої та зневодненої шкіри. Не викликає подразнення.

Текстура сироватки Medi peel Filler Eazy Ampoule
Текстура сироватки

Особливістю продукту є використання кількох запатентованих комплексів у складі засобу:

  • Oriental Beauty Fruits Newplex – комплекс для еластичності шкіри;
  • RiFerm-NPG – комплекс проти мімічних зморшок;
  • Blue Complex – зволожуючий комплекс.

До складу омолоджуючої сироватки проти зморшок MEDI PEEL Filler Eazy Ampoule входить:

Фіто E.G.F (епідермальний фактор росту) – пептид, який на клітинному рівні здатний регулювати процес поділу клітин епідермісу, стимулюючи клітини виробляти більше структурних компонентів – колагенових та еластинових волокон, а також відновлювати пошкоджені клітини після негативного впливу на них вільними радикалами. Компонент дозволяє зберегти шкіру еластичною та пружною, стимулюючи вироблення колагену, кількість якого з часом зменшується, що і є основною причиною в’янення шкіри.

5 Пептидів – стимулюють вироблення власного колагену та еластину шкіри, активізують регенерацію клітин, що значно зменшує видимі ознаки старіння, роблячи зморшки менш помітними та скорочуючи їхню глибину. Шкіра повертає пружність та тонус.

Matrixyl 3000 – запатентований комплекс, який здатний знімати (розслабляти) м’язову напругу, яка є одним із факторів появи мімічних зморшок. Компонент ефективно зменшує мімічні зморшки на лобі, зовнішніх куточках рота тощо.

PHA кислота – м’яка кислота з низькою дратівливою здатністю, яка ідеально підходить для сухої та чутливої шкіри. Дбайливо і повільно здійснює пілінг, відлущує омертвілі клітини і повертає шкірі сяйво.

Гіалуронова кислота – комплекс з 5 видів гіалуронової кислоти, який допомагає інтенсивно зволожити суху та зневоднену шкіру, прибрати відчуття стягнутості та заповнити шкірні заломи, що з’явилися внаслідок нестачі вологи.

Додатковими компонентами, які входять до складу сироватки від Меді Піл Філлер-Ізі Ампула є ніацинамід, екстракт гранату та аденозин.

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Сироватка-філер проти зморшок для пружності шкіри з пептидами та EGF , Medi peel Filler Eazy Ampoule, 30 мл”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Корзина для покупок